Dă-ți voie, draga mea!

Dă-ți voie, draga mea, să simți iubirea! Chiar dacă uneori o găsești în cele mai neașteptate locuri.

Dă-ți voie, draga mea, să te deschizi în fața lumii! Chiar dacă uneori intențiile unor oameni nu sunt dintre cele mai pure.

Dă-ți voie, draga mea, să fii vulnerabilă! Și să te arăți lumii așa cum ești. Indiferent dacă ești fericită, tristă sau îndurerată. Chiar dacă uneori cei din fața ta vor alege să își poarte în continuare măștile.

Dă-ți voie, draga mea, să faci bine, întotdeauna când poți, chiar dacă pe moment nu ți se va răspunde cu aceeași monedă.

Dă-ți voie, draga mea, să te iubești și să te răsfeți pe tine însăți, pentru omul frumos care ești, chiar dacă vreodată ți s-a spus altfel.

Dă-ți voie, draga mea, să crezi în tine! MEREU! Indiferent de ce cred și spun alții.

Dă-ți voie, draga mea, să spui ”Nu” atunci când vrei să spui ”Nu”, chiar dacă uneori asta îi va supăra pe cei din jur.

Dă-ți voie, draga mea, să spui și ”Da” atunci când inima ți-o cere, chiar dacă uneori vei fi criticată sau judecată pentru asta.

Dă-ți voie, draga mea, să cauți ceea ce-ți dorești, iar și iar, până ce vei găsi acel ceva care te face fericită, chiar dacă uneori ai de învățat lecții mai puțin plăcute pe parcurs.

Dă-ți voie, draga mea, să iubești și să îți strigi iubirea în cele patru zări dacă asta simți, chiar dacă unii vor fi deranjați de cântul tău.

Dă-ți voie, draga mea, să ai grijă de tine! Cea mai mare grijă! Pentru că dacă tu nu ai și tu nu ești, nu ai cum să dai și altora. Chiar dacă uneori unii se vor simți dați la o parte.

Dă-ți voie, draga mea, să zâmbești la soare și la lună, la păsări și la flori, și la orice altceva găsești tu vrednic de a-i zâmbi, chiar dacă uneori gestul tău va fi văzut drept straniu.

Dă-ți voie, draga mea, să iei distanță, să te îndepărtezi de acei oameni care te seacă de energie, chiar dacă atitudinea ta va fi văzută ca una de indiferență.

Dă-ți voie, draga mea, să dansezi în ploaie, să umbli desculță în parc, să te dai în leagăn sau orice altceva ce îți aduce bucurie, chiar dacă uneori asta va fi interpretat ca o copilărie.

Dă-ți voie, draga mea, să ai orgasme! Multe! Nenumărate! Mentale, emoționale, fizice! Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Chiar dacă uneori asta va fi văzut ca o conduită neadecvată vârstei și statului tău social.

Acordă-ți permisiunea să simți și să exprimi iubirea ce o porți în tine! Dă-ți voie să te scufunzi în discuții profunde și pline de sens! Dă-i voie corpului tău să simtă intens plăcerea ce vine în valuri în urma conectării reale cu un alt om. Pentru că da, eu cred că asta e posibil doar în momentul în care ești profund conectată la omul de lângă tine, când îi știi gândurile și îi simți zvâcnirile tâmplelor cu o miime de secundă înainte ca ele să aibă loc. Atunci când ceea ce ați construit are o fundație autentică, reală, în care ambii vă arătați așa cum sunteți, fără măști, fără ascunzișuri.

Dă-ți voie, draga mea, să fii tu așa cum ești! Așa cum simți. Unapologetically. Pentru că hey, oricum toți ceilalți sunt luați! ;P

You may also like...

18 Responses

 1. Oana M spune:

  Imi dau voie sa fiu eu, varianta mea naturala, care nu se ascunde si care traieste totul intens.

 2. Suntem perfect capabili sa ne supunem pasiunilor, dorintelor, emotiilor, totul într-un mod rezonabil si necesar.

 3. Doina Racoti spune:

  Da-mi voie sa te felicit! Frumoase cuvinte!

 4. Izabella spune:

  Da!!! Nu puteai sa o zici mai bine de atât! Ma bucur ca avem din ce în ce mai multe femei printre noi cu asa gândire!

 5. Razvan spune:

  Dă-ți voie, draga mea, să ai orgasme! Multe! Nenumărate! Mentale, emoționale, fizice! Cu cât mai multe, cu atât mai bine. Chiar dacă uneori asta va fi văzut ca o conduită neadecvată vârstei și statului tău social.

  Numele meu este Răzvan și pot fi găsit la 0733RAZVAN

  Aștept cu nerăbdare să comunicăm. :)))))))))

  _________________

  scuze, nu intelege gresit, dar mi se pare foarte tare bucata aia.

 6. Cand ploua mult sau cand s elasa linistea in casa incep sa gandesc. Nu ca nu as fi gandit vreo 18 ore in urma. Dar atunci este momentul cand ma gandesc la mine. Si constat ca nu am sau nu imi dau timpul sa ma gandesc, sa simt, sa fac, sa duc dorul sau sa imi doresc prea multe.

  • Camelia spune:

   Yeah, been there, done that. Tot ce pot să spun e că se poate și altfel. Că există și altceva. Și când ești pregătit/ă, răspunsurile și experiențele noi încep să apară. Tot ce e nevoie e să faci loc și să ”îi dai voie” noului să se manifeste. Big hug! 💖

 7. Oana spune:

  Foarte frumoase cuvinte, am ajuns in perioada vietii in care ma bucur de TOT ce imi ofera viata 🙂 si imi dau voie :)…

 8. Irina Cristina Tenu spune:

  Minunat îndemn! Felicitări!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.