Recunosc! Nu sunt o doamnă serioasă!

Sau cel puţin nu în sensul clasic al sintagmei.

Sunt mai degrabă… femeie. Şi mamă. Şi om. Şi uneori copil.

Da, uneori sunt doar un copil mare. Deşi… la cei 1,59 m pe care îi măsor, nu sunt un copil aşa mare. 🙂

Recunosc, am încercat să fiu o doamnă serioasă aşa cum lumea percepe asta. Am încercat să mă îmbrac scorţos, să vorbesc pompos şi să mănânc stilat. Nu mi-a plăcut. Nu eram eu.

Mie îmi place să mă îmbrac colorat, să îmbin în mod ciudat piese vestimentare şi să port accesorii uşor zurlii. Cerceii mei au forme de pisici, colierele de chei, iar inelele sunt cu inimioare.

Iubesc tenişii şi ştiu deja că pot să îi adaptez la orice ţinută şi la orice ocazie. Chiar la ORICE ocazie!

Pentru că, vezi tu, totul ţine de felul în care îţi porţi hainele şi nu de haine în sine. Ţine de încrederea pe care o ai în tine şi care se manifestă prin vestimentaţie. Ţine de ceea ce emani din interiorul tău. De iubirea pe care ţi-o porţi şi o porţi celorlalţi.

Ţine de esenţa ta. Iar esenţa mea e bucuria. Bucuria de a trăi, bucuria de a iubi. Bucuria de a mă bucura. De orice lucru. Cu inimă de copil. Cu ochii mari şi cu zâmbet cald.

Şi e perfect pentru mine să fiu aşa. Cum e la fel de minunat să fii o doamnă serioasă. Fiecare e în felul său, iar diversitatea asta e absolut fantastică. Doar să fie autentică.

Eu am ales, însă. Nu, nu sunt o doamnă serioasă.

Sunt o femeie cu suflet de copil. Aşa că să nu te miri dacă într-o zi mă vezi alergând desculţă în parc. Am mai făcut asta. Şi a fost atât de frumos, încât o voi face din nou.

Da, sunt o femeie cu suflet de copil. Şi plâng şi râd şi iubesc din toată inima şi cu toată fiinţa mea.

Sunt un om frumos. La fel ca tine. Şi ca TINE. La fel ca fiecare din voi. Fără a avea vreo importanţă ce alegeţi să fiţi. Doar să fie din toată inima. Real. Autentic.

Fiţi voi cei adevăraţi. Cei reali. Lăsaţi-vă esenţa să iasă la iveală şi să se manifeste.

Esenţa ta care e? Te invit să îmi răspunzi printr-un comentariu. Îți mulţumesc și te îmbrățisez cu drag! Oricine și oriunde ai fi!

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.